Bli kjent med oss

Har du noe på hjertet? Ønsker du å bestille varer eller komme med tilbakemeldinger?

Kontakt en av oss

Tore

Tore er en av brødrene som eier Fana Kjøtt. Han er alt fra tekniker til salgsapparat. Han er opptatt av relasjoner og god kvalitet, og bruker hverdagen på å opprettholde dette. I tillegg passer han fint på at alt papirarbeidet for oss ansatte er i orden. Tore inviterer også gjerne til fest på hytten med alle ansatte. Det blir det god stemning av.

Bjarne

Bjarne er daglig leder med et enormt tempo. Han sitter ikke stille og løper rundt i gangene med alle mulige prosjekter. Han har kunnskap om det meste og holder oversiktsbildet for alle i bedriften. Logistikk er kjernesak for Bjarne, og det er noe han prøver å utbedre hver eneste dag. Da gjelder det ikke bare vår interne logistikk, men at det blir best mulig for kunden hele tiden. Vi er stolte av å kalle Bjarne vår sjef.

Ronny

Ronny er humorsjefen på Fana Kjøtt, og har vært med hele veien. Han er også sjef for produksjonen og ansvarlig for innkjøp. Ronny er med på å fargelegge dagene med høyt tempo, engasjement, sang og vitser. Ronny er stor del av kvalitetssikringen hos Fana Kjøtt, og passer hver dag på at de råvarene som kommer inn er akkurat det vi trenger for å lage produktene slik vi ønsker de skal være.

Anni (Pølsemaker)

Anni er utdannet pølsemaker. Hun er alltid positiv og bidrar til økt trivsel for alle sammen. Hun bistår gjerne i diskusjoner rundt produktutvikling, kommer med forslag og er bestemt på hvilket kvalitetsnivå hun står inne for. Anni står på i hverdagen og bidrar i alle avdelinger.

Lasse

Lasse, lederen i pakkeavdelingen vår, passer på at de riktige varene går der de skal. Et lurt smil og et meget godt øye for detaljer, er passende beskrivelser av Lasse. Han er med på å utvikle oss som bedrift slik at vi kan bli bedre hver dag.

Robert (Pølsemaker)

Robert har alltid et lurt smil på lager. Han er direkte i talen og gir klare meldinger når råvarene ikke er slik de skal være. Det er et stort ansvar og krever trent øye. Vi setter stor pris på den kommunikasjonen Robert utøver for å kvalitetssikre det vi holder på med. Ellers er han aktiv bokser, og inviterer gjerne hele gjengen på boksekamp. Da stiller vi gjerne.

Jarle (Pølsemaker)

Jarle er pølsemaker hos oss og er en stolt, dyktig fagarbeider. Jarle er nok den sterkeste vi har og sier han bruker et hvert løft på jobben til å trene. Han sier selv at det hender han tar et løft eller to ekstra. Han er glad i å bruke hendene og passer perfekt inn i yrket. Muskelbunten er en stor bidragsyter til å levere gode varer til alle kundene våre. Jarle anbefaler alle pølsene fra Fana Kjøtt - men skulle han valgt én, ville det vært middagspølsen.

Agne

Agne er en positiv, kritisk og dyktig medarbeider. Vi er avhengig av kritisk tenkning for at vi i et samlet forum kan utarbeide gode løsninger og produkter. Agne er opprinnelig fra Litauen og er med på å sette preg på gruppen. Med god arbeidsmoral og en stor del presisjon får hun pakking av pålegg til å se ut som en enkel sak.

Adrian

Adrian er poteten hos oss. Han hjelper til der det trengs og har stor interesse for maskiner og presisjon. Han er den alle roper på når maskinene gjør rare ting. Utover det er han hardt arbeidende og en helt vill karbonade steker - slå han så er du god! Adrian er fra Polen - og en respektert og dyktig medarbeider på Fana Kjøtt.

Maiken

Maiken er en gladjente og ringrev hos Fana Kjøtt. Gjennom sine mange år hos oss, er hun en av de med mest erfaring. Hun står på i arbeidet sitt og er glad i gode kvalitetsvarer. Maiken er en stolt Fana Kjøtt-medarbeider.

Dagfinn (Pølsemaker)

Dagfinn lager rockapølser. Sammen med de andre deler han og gros musikk interesse. Vi mener dette setter ekstra positivt preg på produktene. Dagfinn har lang fartstid hos oss, og er en erfaren håndverker av Fana Kjøtt sine produkter. Kunnskapen til Dagfinn er verdifull for bedriften, og er med på å passe på at våre varer skiller seg positivt ut hos kundene.

Besøk oss

Sandbrekkevegen 100,
5225 Nesttun

Hva lurer du på?

Har du spørsmål, eller ønsker du å bestille varer eller kommer med tilbakemeldinger? Ta kontakt med en av oss55 98 67 00 eller fanakjott@fanakjott.no for å høre hvordan vi kan hjelpe. Besøk oss gjerne på Facebook eller følg hverdagen vår på Instagram.